About

Over mezelf ...

 

Mijn naam is Katrien Verbeiren en ik ben gediplomeerd Diëtiste en Licentiaat Lichamelijke Opvoeding

met specialisatie Fitheid & Gezondheid + Training & Coaching.

 

Van jongsaf aan was ik sportief in verschillende sporten (turnen, zwemmen, judo, dans) en had ik een grote interesse voor alles wat te maken had met voeding en gezondheid...

 

Later heb ik 10 jaar actief aan triatlon gedaan, en gecoached in de verschillende disciplines. Op die tijd heb ik 3 volledige Ironmans tot een goed einde gebracht. Hoogtepunten hiervan zijn een 1e plaats (1e Dame) in de volle triatlon van Neerpelt Limburg 226 2011 en een 2e plaats op het BK winterduatlon lange afstand in Kasterlee 2009.

 

Ondertussen ben ik jaren actief geweest in de turn-, en aerobics sport en als fitnessbegeleider.

 

In 2011-2012 heb ik ook deelgenomen aan enkele fitness en bodybuildingwedstrijden, met als hoogtepunt de titel Belgisch kampioene fitness IFBB in 2011 + een 3e plaats in de Bodybuilding Klasse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds 2013 ben ik gepassioneerd bezig met crossfit, nog steed gecombineerd met regelmatig zwemmen en fietsen.

 

Deze unieke combinatie van ervaring en kennis kan u verder helpen met het bereiken van uw doelstellingen.

 

 

U kan mij terecht voor alle soorten dieetconsultaties. Dit hoeft niet in combinatie met het trainingsadvies, ook voor standaard dieetconsultaties bent u bij mij aan het goede adres. Wilt u afvallen (al dan niet op medish advies), gezonder eten, meer energie, hebt u allergieproblemen of moet u op doktersvoorschrift een medisch dieet volgen, maak dan gerust een afspraak!

 

Daarnaast is er ook de optie Personal Training

Of u nu een beginnende of ervaren sporter bent, wedstrijdgericht of pure recreant, met de correcte trainingsmet opbouw en gevarieerde oefeningen kunnen we het beste in uzelf naar boven halen. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met uw individuele situatie, mogelijkheden en beperkingen.

 

 

Ook diabetespatiënten kunnen bij mij terecht voor dieetadvies en begeleiding. Bovendien kan ik sportende diabetespatiënten ook begeleiden om hun sport, voeding en medicatie op elkaar af te stellen.

 

 

 

Meer informatie vindt u door te klikken op de specifieke menu's